PANIKA NA TRENINGU BAYERNA, VRATAR PAO U NESVIJEST: / Doktori stigli u zadnji tren, moglo je kobno završiti

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Skoro je došlo do tragedije na treningu Bayerna

16.2.2019.
23:07
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Prava drama odvijala se na treningu Bayerna. Rezervni golman bavarskog diva Ron-Thorben Hoffmann primio je snažan udarac loptom u glavu zbog čega je pao na tlo i ostao nekoliko minuta ležati u nesvijesti.

Talentiranog 19-godišnjaka pogodili su loptom iz neposredne blizine. Scena nije izgledala nimalo lijepo. Hoffmannovi suigrači odmah su potrčali u pomoć, a panika je nestala jer na treningu nije bilo liječničkog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boateng bio bespomoćan

Prema pisanjima Bilda, Jerome Boateng je otrčao po pomoć, ali nije mogao ući u zgradu jer su vrata bila zatvorena, a on pri sebi nije imao karticu za njihovo otvaranje. Njemački reprezentativac, kako javljaju tamošnji mediji, žestoko je lupao po vratima, a nakon petog pokušaja ona su mu otvorena i uspio je doći do doktora koji su pohitali u pomoć mladom golmanu.

Doktori su uspjeli stabilizirati Hoffmannovo stanje te je ubrzo prebačen u njihove prostorije. Kako stvari stoje, on će neko vrijeme morati ostati na promatranju. Ovaj 19-godišnjak je trenutno treći golman Bayerna, dok standardno brani za njihovu U-23 momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo