'PANIKA' I OPREZ: Otkriveno zašto je Modrić igrao samo 45 minuta protiv Cityja

Image
Foto: AFP
25.7.2015.
16:47
AFP
VOYO logo

Pa je tako Modrić zbog udarca kojeg je pretrpio tijekom pripremne utakmice protiv Manchester Cityja, na preporuku liječničke službe odigrao samo prvih 45 minuta dvoboja. No, na svu sreću riječ ipak nije o ozbiljnijoj povredi Modrića već o mjerama opreza liječničke službe Kraljeva.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Marca piše kako je njegov nastup i suradnja na terenu s njemačkim reprezentativcem Tonijem Kroosom bila uspješna i izražava zabrinutost zbog Modrićeva izlaska iz igre. Modrić je tijekom dvoboja imao više čvrstih duela, a posebno se ističe onaj s Fabianom Delphom koji je i rezultirao Modrićevim izlaskom iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez zna što Luka znači za momčad

Jer, i Benitez zna da ne smije ništa riskirati s hrvatskim veznjakom koji će u nadolazećoj sezoni imati otvoreniju ulogu prema naprijed i zbog toga se od njega očekuju velike stvari. Koliko Modrić znači za Real najbolje je bilo vidjivo prošle sezone.

Kad je Modrić bio izvan travnjaka zbog ozljeda, igra Kraljeva je pala. Real ovisi o "dirigentu igre španjolskog sastava", Modrić ima onu loptu s očima i rješenje u svakoj situaciji, o čemu uvelike ovise i Ronaldo i Bale, pogotovo Bale. I Benitez je Modrićevu važnost istaknuo na zajedničkoj konferenciji za medije koja je održana u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo