PROCURILA INFORMACIJA / Pandorini dokumenti otkrili od koga je Luka Modrić kupio luksuznu vilu

Image
Foto: Profimedia

Mediji su 2019. godine pisali da je Luka Modrić kupio luksuznu vilu u prestižnoj četvrti u La Moraleja

19.10.2021.
14:47
Profimedia
VOYO logo

Brojni španjolski mediji već danima objavljuju brojne tajne informacije koje su procurile u javnost preko takozvanih "Pandora dokumenata". Dio tih dokumenata tiče se i zloglasnog venezuelanskog odvjetnika Gustava Mirbala Castra.

Castro je dobio sankcije SAD-a 2019. godine zbog navodnog pranja novca za što ga je optužila njegova sestra, a također istaknut je kao jedan od suradnika bivšeg venezuelanskog nacionalnog rizničara Alejandra Andradea kojeg je pak sud u Floridi 2018. godine osudio na 10 godina zatvora zbog pranja novca u visini od milijardu dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić kupio kuću

Castro je zbog problema sa zakonom u SAD-u završio u Madridu gdje je živio sve do 2019. godine kada je svoju superluksuznu kuću prodao. A kako tvrde Pandorini dokumenti, prodao ju je ni manje ni više nego kapetanu hrvatske reprezentacije i ponajboljem igraču Real Madrida, Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su 2019. godine pisali da je Luka Modrić kupio luksuznu vilu u prestižnoj četvrti La Moraleja u Madridu te da je ona procijenjena na 12 milijuna eura. Luksuzno zdanje prostire se na tri tisuće metara, ima ukupno deset spavaćih soba, isto toliko kupaonica, dvoetažni dnevni boravak, vanjski bazen, igralište za padel, vrt, vinski podrum, teretanu, kino za 18 ljudi, garažu za deset automobila, igraonicu i prostor za masažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo