GLAS NARODA /

Paljba po Daliću nakon sretne pobjede: 'Apsolutna tragikomedija, hoćeš li imati mrvu samokritike?'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatsku je spasio VAR u 95. minuti

12.10.2024.
20:21
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1).

Image
SVI SU TAMO /

Uzavrela atmosfera na Maksimiru, misteriozne navijačice u fokusu

Image
SVI SU TAMO /

Uzavrela atmosfera na Maksimiru, misteriozne navijačice u fokusu

Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoti su petoj minuti sudačke nadoknade uspjeli izjednačiti, autogol je zabio Kristijan Jakić, no to je nakon uključivanja VAR-a poništeno zbog zaleđa.

Hrvatski navijači, unatoč pobjedi, na društvenim mrežama kritizirali su Zlatka Dalića i nastup reprezentacije. U nastavku prenosimo neke od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realno nezaslužena pobjeda obzirom na igru. Perišić previsš gubi lopte, a onakve reakcije stopera se ne trebaju ni spominjati. Nikada se lopta ne izbija igraču smjeru gola, to hvala Bogu smo učili kao prvašići na treninzima. Ono nas je samo VAR spasio."

"Da ne duljim, dobili smo utakmicu, ali spasila nas je samo sudačka odluka."

"Moj Daliću, jedino dobro danas ti je ipak ta 3 boda i to ti je to, da vidimo hoćeš imati mrvu samokritike? Potpuno izjednačena utakmica protiv oslabljene Škotske na domaćem terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutna tragikomedija kako smo igrali, puka sreća nas spasila, realno trebalo bi biti 2-2, jer nismo zaslužili ovu pobjedu."

"Vrijeme je da Dalić ode, ovo se više ne može gledat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija uživo na Voyo, na kanalu Nove TV.

Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike