VIDEO: / U ludoj golijadi sudjelovao i Hrvat!

U borbi za treće mjesto i Ligu prvaka u pretposljednjem 37. kolu Serije A nogometaši Udinesea i Lazija pobjedama su preskočili do tog trenutka trećeplasirani Napoli koji je poražen u Bologni.

6.5.2012.
18:42
VOYO logo

Igrači Lazija konačno su pobijedili i to u gostima kod neugodne Atalante s 2:0. Dominacija u posjedu lopte nije momčadi iz Bergama puno pomogla jer su gosti bili konkretniji. Kozak je doveo Rimljane u vodstvo u 35. minuti, a slavlje za sastav Eduarda Reje potvrdio je Cana u prvoj minuti sudačkog dodatka susreta.

Udinese je lako odradio posao na svom Friuliju protiv Genoe. Kapetan domaćih Antonio Di Natale svojim je 22. golom sezone donio prednost domaćima nakon pola sata igre, a konačan je rezultat djelo Floro Floresa u 66. minuti. Genoa je u prvih 45 minuta zaradila dva crvena kartona što još ove sezone nije uspjelo niti jednoj momčadi u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je u gostima kod Bologne više puta šutirao prema protivničkim vratima (16-9), više vremena imao loptu u svom posjedu (60-40), no niti to nije bilo dovoljno za barem bod. Strijelci za Bolognu bili su Diamanti u prvom, te Rubin u drugom poluvremenu, a u završnici je objema momčadima isključen po jedan igrač. Kod domaćih je pocrvenio Moreo, a kod Napolitanaca Džemaili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parma je prvi puta u svojoj povijesti upisala šest uzastopnih pobjeda u Seriji A, a posljednja je došla na gostovanju kod Siene gdje su slavili pogocima Giovinca i Floccarija 2:0. Tako je momčad bivšeg talijanskog izbornika Roberta Donadonija od borbe za opstanak došla do bodovnog poravnanja s Romom, te samo dva boda od Intera koji je na poziciji koja donosi nastup u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj smo ostavili golijadu na Siciliji gdje su Palermo i Chievo osvojili po bod remijem 4:4. Drugi hat-trick sezone za domaće je zabio Miccoli kojem su to bili 14., 15. i 16. gol sezone, dok je dvostruki strijelac za goste iz Verone bio Pellissier. Igor Budan je startao kod Palerma te je zamijenjen u 58. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo