Pala još jedna glava: Uhićen Nenad Pralija!

USKOK je zbog sumnji u namještanje utakmica u utorak oko 20 sati uhitio bivšeg sportskog direktora RNK Split Nenada Praliju.

4.1.2012.
9:59
VOYO logo

USKOK je nastavio s pritvaranjem nogometnih djelatnika za koje se sumnja da su se bavili nečasnim radnjama, a posljednji u nizu je nekadašnji hrvatski reprezentativac Nenad Pralija.

Pralija je bivši nogometaš koji je prvo igrao za Hajduk, a nakon tri sezone je otišao u španjolski Espanyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometnu karijeru nastavio je u Reggini, pa u redovima izraelskog Maccabija iz Haife, da bi se pri kraju karijere vratio u Hajduk.

Podsjetimo, predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš je u suradnji s USKOK-om započeo razotkrivanje najveće afere u povijesti Hrvatskog nogometnog saveza, a prvi su iza rešetaka završili šefovi sudačke komisije Stjepan Djedović i Željko Širić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan nakon Skupštine HNS-a 22. prosinca uhićen je i Neven Šprajcer, bivši tajnik NK Karlovca, a sada tajnik udruženja prvoligaša.

Pralija je, zasad, četvrti nogometni dužnosnik koji je zbog sumnji u nečasne radnje završio iza rešetaka.

Kako tvrdi Novi list, kojem je ova vijest potvrđena iz visokih istražiteljskih izvora, Pralija je u pritvoru završio nakon što je o njegovim nečasnim radnjama progovorio upravo Šprajcer, a nekadašnji hrvatski reprezentativac uhićen je jer je plaćao pošteno suđenje u prvoj i drugoj ligi.

Splićani su, podsjetimo, u samo tri sezone iz četvrte lige došli do najelitnijeg razreda hrvatskog nogometa i izborili nastupe u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz dobro obaviještenih krugova doznaje se da je ovo samo još jedno uhićenje u nizu, te da se uskoro mogu očekivati nova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo