PAKLENI PLAN: / Real prodaje sedmoricu igrača za 200 milijuna eura i ruši svjetski rekord dovođenjem mlade zvijezde

Image
Foto: AFP

Real Madrid ima pakleni plan za ovo ljeto.

6.6.2017.
14:10
AFP
VOYO logo

Naime, prema pisanju madridskog As-a, Florentino Perez i Zinedine Zidane riješit će se sedmorice igrača za koje planiraju dobiti čak oko 200 milijuna eura, a onda srušiti i svjetski rekord dovođenjem zvijezde Monaca, senzacionalnog 18-godišnjeg napadača Monaca Kyliana Mbappea za više od 110 milijuna eura u rekordnom transferu u povijesti.

SENZACIJA IZ ITALIJE: Juventus slaže mega-momčad i priprema spaktakularnu ponudu za Luku Modrića

Pepe objavio da nakon deset godina odlazi iz Madrida

Perez želi za svoj novi mandat na klupi Kraljeva navijačima pokloniti mladića za kojim luduje čitava nogometna Europa. A tko su igrači koji napuštaju klub? Portugalski branič Pepe objavio je da nakon deset godina odlazi iz Madrida, nezadovoljan što mu uprava kluba nije ponudila dvogodišnji ugovor, već samo jednogodišnji. Karijeru će vjerojatno nastaviti u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HRVATSKI ČAROBNJAK ZALUDIO I ENGLEZE: ‘Briljantan, izvrstan, čudesan, bio je najbolji u finalu’

James seli vjerojatno u Premiership, za njega traže - previše

Sljedeći na popisu onih koji su odlučili otići je James Rodriguez koji nije konkurirao za finanu utakmicu u Cardiffu protiv Juventusa. Stigao je u Real 2014. godine kao najveća zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu, ali se kod Zinedinea Zidanea nije naigrao, niti dokazao. Šteta je da takva igračina sjedi na klupi, pa je odlučio promijeniti klub.

OVO JE LUDO: Real Madrid treći put kreće po Monacovu zvijezdu i to ponudom koja debelo nadmašuje svjetski rekord

Izvjesno je da seli u Premierligu, a Real za njega traži oko 70 milijuna eura. Teško da će toliko za njega dobiti. Prema Transfermarktu, Kolumbijac vrijedi 50 milijuna eura, a ako tome pridodamo da u posljednjih godinu dana i nije baš igrao, onda dolazimo do zaključka kako Madriđani za njega traže ipak previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morata bježi od - klupe

Isto toliko trebat će ponuditi klub koji želi španjolca Alvara Moratu, još jednu Realovu moćnu rezervu. I Morata poput Jamesa odlazi u potrazi za većom minutažom i ulogom. Ne sviđa mu se što sjedi na klupi i što je zamjena Benzemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santiago Bernabeu napuštaju Danilo i Mariano

Branič Danilo nije opravdao rekordni Realov transfer za jednog obrambenog igrača i u Madridu ga se žele riješiti, a odlučili su pustiti i Fabia Coentraa. Portugalski lijevi bek ide na posudbu u Sporting, a zanimljivo da će i dalje Real pokrivati čak 90 posto njegove plaće.

Odlazi i Mariano, napadač koji nije dobio priliku i nema više vremena čekati na nju. Real će se u njegovu slučaju osigurati i u transfer ugraditi klauzulu kako bi ga mogao vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo