Pada prva 'žrtva' novog 'režima' Hrvoja Maleša!

Mario Brkljača trebao bi postati prvi igrač koji odlazi iz Hajduka. Naime, veznjak Bijelih potpisuje ugovor s ruskim drugoligašem Sibirom iz Novosibirska.

27.12.2011.
23:03
VOYO logo

U poslijepodnevnim satima Brkljača je u Varšavi prolazio liječničke preglede. Sa svojim novim poslodavcima našao se u Poljskoj jer nije uspio izvaditi vizu za Rusiju. Inače, Sibir je ambiciozni drugoligaš, želi se iduće sezone vratiti u prvu rusku ligu, a veznjak Hajduka je s klubom iz Novosibirska koketirao i prošle zime.

Paralelno s odlascima, radi se i na dolascima. Nakon što su s Poljuda obznanili kako bi u svoje redovima rado na posudbu doveli mladog reprezentativca Filipa Ozobića iz moskovskog Spartaka, na meti Splićana našao se još jedan mladi reprezentativac. Naime, Hajduku je za oko zapeo i Darijo Vujičević iz nizozemskog Twentea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenulo se i s potpisivanjem stipendijskih ugovora. Tako će četiri juniora, Peričić, Elez, Vladislavić i Tomaš potpisati ugovore na dvije i pol godine, a ako u tom periodu zaigraju tri puta po jedno poluvrijeme u seniorskim službenim utakmicama, dužni su potpisati trogodišnji profesionalni ugovor s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo