PA ZAŠTO, POBOGU, NISU ZADRŽALI PERIŠIĆA? / Trener Bayerna otvoreno kritizirao zvijezdu koja je ljetos stigla umjesto Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Trener Flick je javno prozvao skupocjenog lijevog krlinog napadača

29.10.2020.
19:54
Profimedia
VOYO logo

Aktualni osvajač Lige prvaka i Bundeslige, minhenski Bayern slavio je proteklog vikenda s visokih 5:0 protiv Eintrachta iz Franfurta. Međutim, trener Hansi Flick nije bio pretjerano zadovoljan svojom zvijezdom koja je ljetos stigla u klub.

Trener Flick je javno prozvao skupocjenog lijevog krlinog napadača, Leroya Sanea, iako je ovaj postigao pogodak u toj utakmici. "Kod njega postoji još prostora za napredak. Zabio je senzacionalan pogodak, ali postoji još puno stvari koje može popraviti", rekao je Flick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's German midfielder Serge Gnabry celebrates (C) scoring with Bayern Munich's French defender Lucas Hernandez (L) and Bayern Munich's German midfielder Leroy Sane during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich v Schalke 04 in Munich, southern Germany on September 18, 2020.,Image: 558685485, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Sane je u četiri utakmice, koliko je odigrao za Bayern, zabio dva gola i namjesto još dva, ali je zbog ozlijede propustio većinu utakmica u listopadu. Zanimljivo, Sane je slične kritike dobivao i dok je igrao u Cityju, a Pep Guardiola ga je nerijetko ostavljao na klupi i preferirao je više Bernarda Silvu jer je ovaj bio puno bolji igrač u presingu, a sličnih problema sada Flick ima sa Saneom i u Bayernu.

Možda se Bayern nije tek tako trebao odreći Ivana Perišića, koji se sjajno prilagodio Flicku i njegovim idejama i bio je jedan od boljih igrača prošle sezone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo