PA U HRVATSKOJ BI PLJUŠTALE SUSPENZIJE ZBOG OVOGA: / Slavni nogometaš Lazija teško kažnjen jer je - vrijeđao boga!

Image

Ova je odluka donesena nakon gledanja televizijskih slika, bez detalja o psovkama

16.2.2021.
20:44
VOYO logo

Srećom da u Hrvatskoj ne dijele kazne za ovakve "prekršaje" jer bi vjerojatno nastala kiša suspenzija. Dakle, nogometaš rimskoga Lazija Manuel Lazzari suspendiran je od strane Talijanskoga nogometnoga saveza zbog "bogohulnih psovki" izrečenih tijekom dvoboja protiv milanskog Intera (1-3) u nedjelju.

Lazzari je talijanski reprezentativac i dobio je jednu utakmicu suspenzije zbog "bogohulnih izraza" na početku drugog poluvremena protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je odluka donesena nakon gledanja televizijskih slika, bez detalja o psovkama, a za bogohuljenje je u prosincu kažnjen i veznjak AS Rome Bryan Cristante.

Image
Image

February 14, 2021, Milan, United Kingdom: Manuel Lazzari of SS Lazio looks on during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 14th February 2021. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage,Image: 591040771, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Na stadionima bez publike, riječi igrača ili trenera koje su uhvatili mikrofoni i kamere sve više dovode do disciplinskih posljedica u Italiji. U novije vrijeme, također je na temelju zvučnih i video zapisa pokrenute još dvije savezne istrage, koje su u tijeku, nakon uvreda na nogometnom terenu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna se od njih je i prepirka Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua tijekom četvrtfinala talijanskog kupa između AC Milana i Intera iz Milana (1-2) 26. siječnja. Druga je razmjena uvreda između trenera Intera Antonia Contea i predsjednika Juventusa Andrea Agnellija, popraćena opscenom gestom milanskog trenera, nakon polufinalne revanš utakmice Talijanskoga kupa 9. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo