PA TI BUDI GRUB: /

Proslavljeni nizozemski nogometaš mora platiti više od dva milijuna eura kazne zbog žutih kartona

Image
Foto: AFP

Jednog dana kada se osvrne na napravljeno kroz karijeru Wesley Sneijder bit će zadovoljan. Danas, kao neželjeni član turskog Galatasaraya, to nikako ne može biti.

6.7.2016.
8:51
AFP
VOYO logo

Posljednjih godina nekoć ponajbolji svjetski veznjak učestalo se povezuje s odlaskom u englesku Premier ligu no nikako da se taj transfer i dogodi. Kako bilo, možda mu je nakon kazne koju je od kluba dobio ta mogućnost sada i bliža iako je za klub kojem je pristupio 2013. ugovorno vezan do lipnja 2018. godine.

Naime, ionako 'klimav' odnos Sneijdera i Galatasaraya dodatno je narušen nakon što mu je osvajač Kupa naredio isplatu koja premašuje dva milijuna eura zbog sakupljenih jedanaest žutih kartona u prošloj prvenstvenoj sezoni. Određena kazna predstavlja klupski rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozoren je pritom Sneijder i da pripazi na svoje ponašanje u budućnosti, a sve to uvjereni su svjetski mediji, nizozemskog nogometnog reprezentativca dodatno udaljava od kluba. Posebice zato što, kako tvrdi njegov agent Guido Albers, kaznu ne namjerava platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na silu ga žele potjerati iz kluba, njihovo je ponašanje sramotno i naš je odvjetnik već poduzeo korake u smjeru rješavanja ove situacije. Čine to samo kako bi ga prodali i pritom zaradili. Naravno da Wesley neće prihvatiti kaznu", poručio je Albers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo