PA JE LI IKADA ITKO NAPISAO OVAKO NEŠTO O MODRIĆU? / Ugledni španjolski AS složio Vatrenom kritiku kakvu još nismo vidjeli

Image
Foto: Profimedia

Kapetan hrvatske reprezentacije pružio je još jednu sjajnu predstavu dirigiravši Realovom igrom

10.12.2020.
8:40
Profimedia
VOYO logo

U dramatičnom raspletu skupine B nogometne Lige prvaka, plasman u osminu finala ipak je izborio i Real Madrid. Uoči posljednjih 90 minuta sve četiri momčadi iz skupine B mogle su do osmine finala, a na koncu radovali su se nogometaši Real Madrid koji su pobijedili Borussiju s 2-0, kao i Nijemci usprkos porazu.

Španjolski velikan je stigao do prednosti već u 10. minuti, Lucas je ubacio, a Karim Benzema sjajno zabio glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je novi pogodak pao u 31. minuti. Rodrygo je majstorski nabacio, a Benzema opet zabio glavom za 2-0 i bio je zaista sjajan, ali možda i bolju utakmicu odigrao je Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije pružio je još jednu sjajnu predstavu dirigiravši Realovom igrom. U 39. minuti je pogodio vratnicu, a tri minute kasnije je zabio i pogodak, ali ga je sudac poništio zbog zaleđa na početku akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid during the Champions League match, Group B between Real Madrid and Borussia Monchengladbach played at Alfredo Di Stefano Stadium on December 9, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 574817754, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Jedan od najljepših hvalospjeva

Modrićeva izvanserijska partija natjerala je španjolske medije na pisanje hvalospjeva, a moramo priznati da mu je ugledni AS napisao možda i najljepši. Dali su mu čistu "desetku" za nastup protiv Borussije, a onda su ga još nagradili i jednom od najljepših pozitivnih kritika do sada.

"Svi klinci žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide prvo poluvrijeme poput onog koje je odigrao hrvatski čarobnjak i predomisle se. Predstava organizacije, mozga, distribucije, prisutnosti... predstava nogometa. Golman Sommer i vratnica oduzeli su mu jedan gol, Varaneovo zaleđe drugi, ali nije ni važno. Ovog tjedna 89 posto naših čitatelja podržalo je novi ugovor za njega. Ako ih pitate večeras, bilo bi ih 100 posto. 10/10", piše tako AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo samo kako su "devetke" dobili Karim Benzema, dvostruki strijelac, kao i Toni Kroos i Lucas Vasquez.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo