Mandžukić je jako dugo izbivao s terena zbog ozljede, a onda taman kada se vratio i dobio novu šansu, opet biva uklonjen iz momčadi

Milanski Inter osigurao je naslov prvaka Italija, ali u Serie A još se uvijek bode velike bitke za poredak na vrhu. Juventus i Milan imaju isti broj bodova i nalaze se na trećem, odnosno četvrtom mjestu, a ispred njih je Atalanta koja također nije nedodirljiva. Ligu prvaka naganjaju još i Napoli i Lazio kojima zona bježi tek dva, odnosno, pet bodova s tim da nebeskoplavi iz Rima imaju utakmicu manje.

Ovaj tjedan snage će odmjeriti, a možda i izravno odlučiti o plasmanu u Ligu prvaka momčadi Juventusa i Milana, a nas sve, dakako, najviše zanima hoće li u tom derbiju sudjelovati i Mario Mandžukić. Bivši Vatreno ponovo nije nastupio niti je bio u kadru prošlog vikenda za utakmicu s Beneventom, a do sada nije bilo poznato zašto ga je trener Stefano Pioli eliminirao iz kadra.

Mandžukić je jako dugo izbivao s terena zbog ozljede, a onda taman kada se vratio i dobio novu šansu, opet biva uklonjen iz momčadi. Talijanski Tuttosport tvrdi kako Mandžukić ovaj put nije izostao zbog ozljede već da ga nije bilo zbog bronhitisa. Tvrde i kako će biti spreman za nedjeljni ogled s Milanom, a Hrvatu sada, nažalost, ostanak u Milanu ovisi isključivo o kvaliteti koju će pokazati u sljedećih nekoliko utakmica. Ako ne poboljša performans sve je izglednije da mu klub neće produljiti ugovor i da će morati ponovo na burzu.