OZLJEDA ĆORLUKE NA OTVARANJU SEZONE: / Vatreni morao napustiti travnjak

Image

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka ozlijedio je zadnju ložu zbog čega je morao napustiti igru u 85. minuti susreta 1. kola ruskog prvenstva između Zenita i njegovog Lokomotiva.

30.7.2016.
23:00
VOYO logo

Na otvaranju ruskog nogometnog prvenstva Zenit St Petersburg i Lokomotiv Moskva odigrali su na stadionu Petrovskij bez golova 0-0. Međutim, loša vijest je ta što se Vedran Ćorluka ponovno ozlijedio. Čarli je igrao sjajno u zadnjoj liniji gostiju, no onda u 85. minuti zbog, očito novih problema sa zadnjom ložom, morao je napustiti travnjak. Umjesto njega u igru je ušao Mihalik.

Zenit bio bolja momčad

"Vedran Ćorluka je morao biti zamijenjen zbog ozljede zadnje lože, nažalost ne znamo koliko će sada izbivati s travnjaka. No, već sutra će stvari biti puno jasnije", kazao je nakon utakmice trener moskovskog Lokomotiva Igor Čerevčenko čije riječi prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit, kojeg je u lipnju preuzeo rumunjski stručnjak Mircea Lucescu, bio je bolji u ovoj utakmici. Imao je nekoliko odličnih prilika, no gostujuća obrana je, pedvođena Čarlijem, izdržala.

Uoči početka utakmice od Zenita se oprostio brazilski napadač Hulk koji će karijeru nastaviti u kineskom prvoligašu Shanghai SIPG. Vrijedi spomenuti kako naslov prvaka brani moskovski CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo