OVOSEZONSKI HIT-KLUB ZAPANJIO RADIKALNOM ODLUKOM: / Odbili igrati utakmicu Europa lige - 'Prihvaćamo poraz. Nećemo igrati'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sraz se trebao odigrati u četvrtak u Milanu na Guiseppe Meazzi, ali...

11.3.2020.
9:47
Profimedia
VOYO logo

Ove sezone oni su, uz Atalantu u Ligi prvaka, vjerojatno jedan od najvećih nogometnih iznenađenja u Europi. Getafe je izborio osminu finala Europa lige, senzacionalno izbacivši favorizirani Ajax u 1/16 finala. U osmini su izvukli nimalo lakog protivnika, Inter, ali čini se da tu utakmicu nećemo gledati.

Naime, sraz se trebao odigrati u četvrtak u Milanu na Guiseppe Meazzi, ali predsjednik Getafea, Angel Torres, odbio je poslati igrače u srce europskog žarišta koronavirusa. Italija je pod totalnom karantenom, prekinuta su sva sportska natjecanja, uključujući i nogometno prvenstvo, a utakmice, one koje se moraju igrati, igraju se pred praznom publikom. U Getafeu baš ništa ne prepuštaju slučaju i Torres je odlučio da ne želi riskirati zdravlje svojih igrača slaljem na utakmicu u Milano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Robert Kenedy Nunes Nascimento of Getafe FC Getafe v Ajax, UEFA Europa League, Round of 32, 1st Leg, Football, Coliseum Alfonso Perez, Spain - 20 Feb 2020, Image: 499950260, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: A Perez Meca/Marina Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ako zbog toga izgubimo, prihvatit ćemo to, ali Getafe neće putovati za Italiju. Zatražili smo UEFA-u da razmotri alternativu igranja u Milanu, ali i pomoć od španjolskog saveza. Mora se puno toga promijeniti", rekao je Torres za Onda Cero.

Naglašava kako ih nije strah, samo ne žele biti neodgovorni. "Nije nas strah, samo pokazujemo opreznost i odgovornost. Virus je i u Madridu, tako da zbog toga ne moramo ići u Italiju", rekao je predsjednik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter i Getafe po rasporedu trebaju igrati u četvrtak od 21 sat, ali čini se kako te utakmice neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo