PRIZORI ZA PAMĆENJE / Ovog nema nigdje u svijetu. Pogledajte bakljadu kojom su hrvatski navijači obilježili obljetnicu Oluje

avijači su obilježili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

5.8.2021.
8:19
Nel Pavletic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Navijačka skupina Rijeke, Armada, u srijedu je kasno navečer napravila pravi spektakl. Navijači su obilježili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branitelja, na impresivan način, organiziravši veliku bakljadu na Molo Longu, odnosno na mostu Krk.

Točno u 21 sat, kao i četiri godine prije, plameni luk, sjaj 222 baklje obasjao je most Krk i spojio dvije obale, a zapalile su se i baklje na Molu, a uz bakljadu upriličen je i vatromet.

"Bakljadu su ove godine organizirale udruge navijača HNK Rijeka Plavo-bijeli otok i Vavik vjerna Kirija, izostala je Armada, ali ne i naša ideja iz 2017. godine kad su naše udruge osnovane. Bilo je nevjerojatno mnogo pozva kad je objavljeno kako Armada organizira bakljadu na Molo longu. Došlo je do zabune kako je zbog toga nema na Krčkom mostu. Evo, ima je i bit će je dokle god bude naših udruga", rekao je za Novi list Malden Milohnić, predsjednik Plavo-bijelog otoka.

A kako je to izgledalo na Krčkom mostu pogledajte u snimci s Facebooka Kanala Ri ispod...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali