EPIC BROZO OPET NAPADA / Ovo već postaje tradicija: Brozović uz kubanku i pivo proslavio povijesnu pobjedu, Lovrenov komentar sve oduševio

Image
Foto: Instagram

Hrvatska je svladala Francusku na Stade de Franceu, a jedan od heroja bio je Marcelo Brozović

14.6.2022.
8:13
Instagram
VOYO logo

U susretu 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija, reprezentacija Hrvatske je danas pred 77.000 gledatelja na Stade de Franceu pobijedila Francusku sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u deset međusobnih susreta.

Image
FRANCUZI U ŠOKU /

Deschamps se posuo pepelom nakon poraza od Vatrenih: 'Nedostajalo nam je snage, karaktera i energije...'

Image
FRANCUZI U ŠOKU /

Deschamps se posuo pepelom nakon poraza od Vatrenih: 'Nedostajalo nam je snage, karaktera i energije...'

Pogodak odluke zabio je Luka Modrić iz jedanaesterca u petoj minuti. "Vatreni" su napokon dočekali slavlje protiv "Tricolora". Tek u desetom pokušaju ostvarili su prvu pobjedu nakon što je u dosadašnjih devet susreta Francuska slavila šest puta, dok su tri utakmice završile bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to četvrti hrvatski ogled u posljednjih 10 dana. Ligu nacija smo otvorili porazom u Osijeku od Austrije (0-3), potom je uslijedio splitski remi (1-1) protiv Francuske, pa pobjeda u Kopenhagenu protiv Danske (1-0). Ovaj mini ciklus je završen fantastičnom pobjedom protiv aktualnih svjetskih prvaka i pobjednika Lige nacija.

Image
Foto: Profimedia

Majer i Brozović u trenucima pritiska Francuza.

Lovren oduševio

Jedan od heroja u te četiri utakmice bio je Marcelo Brozović koji je bio jedan od igrača koji je proveo najviše minuta na terenu. No, naravno, to njemu nije nikakav problem jer i ptice na grani znaju da je Epic Brozo neumoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon velike pobjede nad Francuskom igrač Intera ponovno je oduševio na Instagramu. Očito je pronašao svoju tradiciju nakon velikih pobjeda, s obzirom na to da je nakon osvajanja talijanskog kupa s Interom napravio istu stvar. Naime, Broz je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj puši kubanku i pije pivo u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kubanka gori", napisao je hrvatski reprezentativac, dok se u komentarima javio Dejan Lovren i sve oduševio jednom riječi: "Tito", čime je pokupio najviše lajkova.

Mateo Kovačić je kratko komentirao "Brat" uz emoji srca, a javio se i njegov bivši suigrač Keita Balde koji se dobro nasmijao na njegovo slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo