OVO SE NIJE DOGODILO 50 GODINA: / Je li na pomolu transfer između Manchester Uniteda i Liverpoola?!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Suparništvo između dvaju najtrofejnijih engleskih klubova, Manchester Uniteda i Liverpoola, toliko je veliko da se još od 1964. nije dogodio izravan transfer između tih momčadi.

25.4.2016.
13:40
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Od te 1964. i prelaska Phila Chisnalla iz Uniteda u Liverpool još je nekoliko nogometaša igralo za oba kluba, ali nitko nije izravno prešao s Old Trafforda na Anfield ili obrnuto. To bi se, međutim, moglo promijeniti ovo ljeto kao je točna priča koju je objavio Daily Star.

Nije se proslavio u Unitedu

Otočki dnevni list tvrdi da Liverpool u svoje redove želi dovesti nizozemskog reprezentativca Memphisa Depaya (22). Redsi su i prošle godine bili zainteresirani za tadašnjeg krilnog napadača PSV-a, ali on je radije odabrao Manchester United i suradnju sa sunarodnjakom i bivšim nizozemskim izbornikom Louisom van Gaalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se, međutim, nije pokazalo sretnim rješenjem za njega, svojim igrama nije opravdao 34 milijuna eura koliko ga je United platio. Klub je napokon izgubio strpljenje s njim i čini se da ga je spreman prodati, a Liverpool je, isto tako, spreman uskočiti. Dakako, pitanje je hoće li Manchester pristati prodati igrača najvećem rivalu, ali na Anfieldu čekaju svoju šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone Depay s 22 gola bio prvi strijelac nizozemske lige, ali u engleskom je prvenstvu dosad postigao samo dva pogotka. Može li ga spasiti eventualna promjena trenera u Unitedu na kraju ove sezone, tek treba vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo