JAKO NESMOTRENO / Ovo nisu istine! Georgina slučajno otkrila gdje će Cristiano Ronaldo nastaviti karijeru, pogledajte kako su je provalili

Image
Foto: Profimedia

Pitanje je kako će na ovaj transfer reagirati navijači Reala koji i dalje idoliziraju Ronalda zbog svega što je učinio za klub

25.7.2022.
20:02
Profimedia
VOYO logo

Saga oko odlaska Cristijana Ronalda iz Manchester Uniteda konačno bi mogla dobiti svoj kraj. Ronaldo je od početka prijelaznog roka u potrazi za novim klubom, spominjale su se razne opcije od Bayerna, Chelseaja, PSG-a, Saudijske Arabije, Rome, Sportinga, a posljednji u nizu je ujedno i onaj najrealniji, Atletico Madrid.

Ronalda brojni klubovi ne mogu dovesti jer ima preveliku plaću, a on pak ne želi u klub koji se ne natječe u Ligi prvaka i nema jak renome. Atletico odgovara Ronaldu, a Madriđanima pak treba kvalitetan napadač, a Ronaldov agent Jorge Mendes baš jako forsira njegov dolazak tamo. No, u međuvremenu je zapelo baš oko financija jer Atletico ne želi dati Ronaldu plaću koju ovaj traži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Englezi sada pišu kako je Ronaldo popustio pod pritiskom i da ima toliku želju nastaviti igrati u Ligi prvaka, da će navodno pristati i na smanjenje plaće, koja mu trenutno iznosi 420 tisuća eura tjedno.

Image
RODILA JE PRIJE TRI MJESECA! /

Infarktna objava Ronaldove Georgine. Pokazala je bombastičnu stražnjicu u minijaturnim tangama

Image
RODILA JE PRIJE TRI MJESECA! /

Infarktna objava Ronaldove Georgine. Pokazala je bombastičnu stražnjicu u minijaturnim tangama

Odala ga Georgina?

Ipak, Atletico prvo mora rasteretiti svoj budžet, odnosno, moraju prodati Antoinea Griezmanna, Alvara Moratu ili nekog trećeg s velikim primanjima. Ronaldo je trenutno izoliran od momčadi i nije na pripremama, no trenira u privatnom aranžmanu i čeka razvoj situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je zaista tako, da je Ronaldo blizu povratka u Madrid i da će navući crveno-bijeli dres, možda je potvrdila i njegova partnerica Georgina Rodriguez. Naime, netko je iskopao na Instagramu da je Georgina počela pratiti suprugu Diega Simeonea, trenera Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvu informaciju treba uzeti i s dozom rezerve jer Georgina prati gotovo 800 ljudi, a Carla Pereyra je dosta poznata u Španjolskoj i na Instagramu je prati 279 tisuća ljudi.

Odlaskom u Atletico, Ronaldo će postati jedan od 50-ak nogometaša koji su igrali u dresu obaju madridskih klubova, a pitanje je kako će na ovaj transfer reagirati navijači Reala koji i dalje idoliziraju Ronalda zbog svega što je učinio za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo