Ovo nije mačji kašalj: Partizan, Torino, Feyenoord mogući protivnici Dinama

Nakon ispadanja u trećem pretkolu Lige prvaka protiv danskog prvaka Aalborga (1:0, 0:2), nogometaši Dinama okreću se Europa ligi.

7.8.2014.
7:49
VOYO logo

Od navedenih imena Dinamo najteže može dobiti beogradski klub jer je Partizan prvi van "nenositelja" i vjerojatno će ući među nositelje. Iz razloga što će neke momomčadi koje se trenutno sad nalaze u nositeljskom ždrijebu ispasti iz njega ne plasmanom u daljni tijek kvalifikacija za Europa ligu. Tu prije svega mislimo da ukrajinski Čornomorec koji je također nositelj, a koji je u prvoj utakmici protiv našeg Splita u gradu pod Marjanom doživio poraz rezultatom 2:0, pa za očekivati da će ispasti iz daljnjeg tijeka kvalifikacija drugo po jačini europsko klupsko nogometno natjecanje.

Za konačnu sliku mogućih protivnika moramo pričekati završetak drugih dvoboja trećeg pretkola Europa lige koje su na rasporedu u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WgPkMUPUJEE

Kako bilo, Dinamo na putu za Europa ligu može naići na jake momčade, i totalne autsajdere poput Astane, Zimbrua, Garabag Agdame, Limassola, Midtjyllanda, Chikhura Sachkerea, itd... Vidjet ćemo kako će ih na izvlačenju "Božica Fortuna" nagraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo