OVO JOŠ NISTE VIDJELI: / Sudac napravio presedan kakav nogomet ne pamti!

Image
Foto: AFP

Potpuno bizarna situacija dogodila se u ponedjeljak u Belfastu, tijekom kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo između Sjeverne Irske i Mađarske (1:1).

8.9.2015.
10:50
AFP
VOYO logo

Domaći veznjak Chris Baird u 81. je minuti dobio dva žuta kartona za dva prekršaja u istom napadu! Nogometaš Derby Countyja najprije je napravio grubi prekršaj na jednom mađarskom igraču, sudac je pustio prednost, da bi u nastavku akcije Baird oštro startao na još jednog suparničkog igrača.

"Nikad to nisam doživio"

Poznati turski sudac Cüneyt Çakir u tom je trenutku prekinuo utakmicu, pa šokirao i Bairda, njegova izbornika Michaela O'Neilla i sve gledatelje na stadionu. Pokazao je najprije jedan žuti karton, pa pozvao Bairda natrag i potom mu još jednom pokazao žuti, a nakon toga i crveni karton. Sjevernoirski je reprezentativac nemoćno širio ruke, ali pomoći nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam vidio da igrač dobije dva žuta kartona u jednom napadu, to mi je novost. Chris ne bi napravio drugi prekršaj da je znao da će biti opomenut za prvi. Bila je to bizarna situacija kakvu još nisam doživio", prepričao je sjevernoirski izbornik O'Neill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo