OVO JE PRAVA NOGOMETNA ROMANTIKA: / Legendarni De Rossi rekao koji klub želi voditi kao trener; 'Za njih kuca moje srce...'

Image
Foto: AFP

De Rossi je u Romi proveo 18 godina i za nju je odigrao 616 utakmica uz 63 postignuta pogotka

8.7.2020.
18:25
AFP
VOYO logo

Legendarni talijanski nogometaš Daniele de Rossi u lipnju ove godine odlučio je raskinuti ugovor s argentinskim velikanom Boca Juniorsima za koje je odigrao tek pet utakmica te tim činom prekinuo svoju nogometnu karijeru u 37. godini.

Image
VELIKI DANIELE DE ROSSI PREKINUO KARIJERU: /

'Možda nas sudbina ponovno spoji'

Image
VELIKI DANIELE DE ROSSI PREKINUO KARIJERU: /

'Možda nas sudbina ponovno spoji'

De Rossi je sada dao intervju za La Nacion u kojem je govorio o svojem razdoblju u Boca Juniorsima i otkrio kako bi kao trener htio voditi taj klub u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da su stvari bile drugačije...'

"U mojem umu postoji ideja o povratku u Bocu kao trener. Na ljihovoj listi mogao bih biti posljednji, no i dalje razmišljam o tome. Da su stvari u klubu bile drugačije, već bih se sastao s predsjednikom i tu počeo svoju trenersku karijeru", govori De Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako se osjećao kad je prekinuo ugovor s argentinskim velikanom.

Želi ostaviti trag

"Na dan kada sam raskinuo ugovor bio sam na Bomboneri i kroz prozor vidio trofej pobjednika Copa Libertadoresa. Onda sam pomislio - možda kao igrač nisam ništa ostavio ovdje i zato se želim vratiti kao trener u klub za koji kuca moje srce", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je član Boce postao u ljeto 2019., nakon što je po završetku prošle sezone napustio redove Rome u kojoj je proveo 18 godina i za koju je odigrao 616 utakmica uz 63 postignuta pogotka De Rossi je postpisao s Boca Juniorsima jednogodišnji ugovor kojeg na kraju nije odradio do kraja. Tijekom bogate karijere 2006. godine osvojio je i naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom Italije.

De Rossi je u dresu Rome debitirao u listopadu 2001. pod vodstvom Fabia Capella u susretu Lige prvaka protiv Anderlechta. Upisao je 616 nastupa za Romu, postigao 63 gola, te zabilježio 54 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo