Ovo je novi hit u Dinamu: 'Hej, pa nisam zabio Realu!'

Jakub Sylvester najveće je iznenađenje dosadašnjih Dinamovih priprema. Mladi Slovak koji je do jučer bio na listi otpisanih, naglo je skočio u prvi plan.

31.1.2012.
11:47
VOYO logo

Zabio je tri pogotka u dosadašnjem dijelu priprema, protiv Odensea je uz dva pogotka bio najbolji igrač susreta. Pohvale stižu sa svih strana.

"Pa, ovo je tek moja treća utakmica, ne treba stvarati euforiju. Hej, pa ovo su ipak samo pripreme, prijateljske utakmice, nisam zabio Realu. Vidjet ćemo kako će biti kad dođe prvenstvo ili Europa. To je važno, ovo nije", skroman je Sylvester. Slovak se nada kako će u nastavku sezone imati priliku pokazati zašto je doveden u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećao sam se ja i dosad dobro fizički, ali mi je nedostajalo utakmica, to je sve što mi treba. Na jesen ih nisam imao, sad sam se vratio i nadam se da ću to iskoristiti." Otkrio je kako je već dulje vrijeme ima namjeru napustiti Maksimir, ali zbog neigranja ponuda jednostavno nije bilo.

"Htio sam otići kad nisam igrao, a ispalo je da sam ipak ostao. Znate, da je ostao Kruno Jurčić na klupi, sigurno bih otišao. Ne znam kamo, jer nije bilo ponuda, kako će ih i biti kad ne igraš šest mjeseci. Ali otišao bih nekamo sigurno, jer to nije imalo smisla", zaključio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo