OVO JE MOŽDA NAJBOLJI POTEZ ROONEYEVE KARIJERE: / Pogledajte majstoriju kojom je riješio utakmicu protiv Orlanda

Image
Foto: Screenshot

Legenda Engleske redovito svojim nastupima dokazuje da bez obzira na godine još može pružiti vrhunske predstave

13.8.2018.
12:12
Screenshot
VOYO logo

Wayne Rooney oduševio je Ameriku i bio glavna karika svoje ekipe u dramatičnoj pobjedi DC Uniteda protiv Orlanda u MLS-u. Bivši igrač Manchester Uniteda i Evertona namjestio je dva gola, od čega je druga asistencija i ono što joj je prethodilo nešto što se svakako isplati više puta pogledati.

U sudačkoj nadoknadi, pri rezultatu 2:2, golman DC Uniteda prilikom kornera otišao je pred suparnički gol i ostavio mrežu praznu. Situaciju je pokušao iskoristiti jedan od nogometaša Orlanda koji je jurnuo u kontru iz koje se činilo da ima siguran put do pogotka za pobjedu, ali nije računao na Rooneya. Agilni 32-godišnjak dojurio je za njim, uklizao mu i spriječio ga da zabije pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riješio utakmicu

Kao da sve ranije navedeno nije bilo dovoljno, Rooney se ustao i povukao kontrapad odmah po oduzetoj lopti nakon kojeg je dijagonalom preko više od pola terena pronašao glavu Acoste i asistirao za pobjedu svoje momčadi. Orlandov igrač Johnson i sam u kontri krenuo prema praznim vratima gdje se činilo da ima siguran gol za pobjedu.

Zahvaljujući tom briljantnom potezu Rooneya, DC je zadržao šansu za plasman u doigravanje Istočne konferencije. Video ove fenomenalne akcije možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo