OVO JE LUDO: / Manchester United se ne zaustavlja! Nije im dovoljan Pogba, žele još dva eksplozivna pojačanja

Image
Foto: AFP, JON SUPER

U Manchester Unitedu je na djelu velika obnova momčadi koja je započela dovođenjem Josea Mourinha na mjesto trenera.

22.7.2016.
7:00
AFP, JON SUPER
VOYO logo

Prema izvještajima engleskih i talijanskih medija, United je posljednjih dana u intenzivnim pregovorima s Juventusom oko Paula Pogbe. Iako se Real madrid nije posve povukao iz utrke, čini se da je dogovor sve bliže i da će United srušiti svjetski rekord plaćanjem odštete od 120 milijuna eura za francuskog veznjaka. Kojeg je četiri godine ranije pustio u Juventus praktički besplatno.

City bliže Bonucciju

Ranije ovoga ljeta na Old Trafford su stigli Eric Bailly (Villarreal), Zlatan Ibrahimović (PSG) i Henrih Mhitarjan (Borussia Dortmund), a iako je Mourinho najavio dovođenje četvorice igrača, čini se da se neće zaustaviti na Pogbi. Naime, prema izvještajima dvaju različitih medija, United lovi još dva 'kapitalca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN je u četvrtak objavio kako su se tijekom pregovora oko Pogbe predstavnici Uniteda počeli raspitivati i za stopera Juventusa Leonarda Bonuccija (29). Jedini problem za Mourinha i društvo je u tome da su za Bonuccija zainteresirani i Chelsea i Manchester City, a ovi potonji su navodno odmakli u pregovorima iako Juve traži čak 60 milijuna eura za svoga obrambenog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real oklijeva s Jamesom

Španjolski El Confidencial je, pak, isti dan objavio da se izvršni dopredsjednik Uniteda Ed Woodward u ponedjeljak sastao s portugalskim agentom Jorgeom Mendesom i rekao mu da je zainteresiran za njegova klijenta Jamesa Rodrigueza. Za kolumbijsku zvijezdu Real Madrida engleski je velikan navodno spreman iskrcati 65 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu, međutim, postoji problem. Iako James ne igra puno kod Zinedinea Zidanea, u Madridu nisu sigurno da ga se žele olako odreći. Klubu, naime, prijeti jednogodišnja zabrana dovođenja igrača, a kako Cristiano Ronaldo u zadnje vrijeme ima problema s ozljedama, procjena je da ne bi bilo pametno pustiti 25-godišnjeg ofenzivnog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo