JESTE VIDJELI? / Ovo će si Luka dobro zapamtiti! Pogledajte što su navijači napravili Modriću kad je ulazio u igru protiv Šahtara

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić je za Real igrao od 57. minute, a prilikom ulaska Modrić je doživio nešto što se rijetko doživljava na gostujućim stadionima

12.10.2022.
14:03
Profimedia
VOYO logo

U susretu 4. kola F skupine nogometne Lige prvaka Šahtar, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Jovičević, je u Varšavi odigrao 1-1 protiv europskog prvaka Real Madrida koji se spasio golom u sudačkoj nadoknadi.

"Kraljevski klub" je tim bodom osigurao prolaz u osminu finala. Luka Modrić je za Real igrao od 57. minute, a prilikom ulaska Modrić je doživio nešto što se rijetko doživljava na gostujućim stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima, u 57. minuti, kada je Aurelien Tchouameni izlazio stadionom su se mogli čuti zvižduci i trajali su sve dok spiker nije pročitao ime Luke Modrića. Onda se stadionom prolomio pljesak i ovacije s tribina. Rijetko se događa da protivnicima plješću i protivnički navijači, ali kada je Luka u pitanju onda je sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo