OVAKVAV GOL NE VIĐA SE ČESTO U NOGOMETNOM SVIJETU: / Pogledajte kako je vratar Intera zabio za izjednačenje u nadoknadi

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Izjednačujući pogodak postigao je vratar Zaprešićana Žiga Frelih u 4. minuti sučevog dodatka

4.10.2019.
21:20
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici 11. kola Prve HNL nogometaši Istre 1961 i zaprešićkog Intera odigrali su neodlučeno 2-2, a izjednačujući pogodak za goste postigao je vratar Žiga Frelih u posljednjim sekundama dvoboja.

Inter je poveo u 7. minuti pogotkom Grgića. Preokret i vodstvo domaćima od 2-1 donio je Ivančić golovima u 47. i 56. minuti. Izjednačujući pogodak postigao je vratar Zaprešićana Žiga Frelih u 4. minuti sučevog dodatka. Inter je prvi došao do prednosti kad je svoj prvi pogodak za Zaprešićane postigao Damir Grgić udarcem s ruba kaznenog prostora. Bio je to jedini udarac gostiju u okvir vrata u prvom poluvremenu, ali i to je bilo dovoljno za prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

04.10.2019., stadion Aldo Drosina, Pula - Hrvatski Telekom Prva liga, 11. kolo, NK Istra 1961 - NK Inter Zapresic. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Bolju igru i još agresivniji pristup u nastavku utakmice domaća je momčad naplatila u prvih 11 minuta. Za izjednačujući pogodak Puljanima su trebale samo dvije minute. Antonio Ivančić je prvi put svladao Žigu Freliha u 47. minuti udarcem s 13 metara, nakon što mu je Ćuže dodao loptu. U 56. minuti domaći su izveli.

Pogodak vratara Freliha pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća momčad držala je tri boda sve do posljednjih sekundi utakmice. Tada je Postonjski ubacio loptu u kazneni prostor, nitko od Istrinih nogometaša nije je uspio izbaciti i ona se dokotrljala do Freliha koji je preciznim udarcem u donji desni kut svladao Josipa Čondrića za veliki bod kojim je Inter pobjegao sa začelja i sa sedam bodova je deveti, dok je Istra sa 10 bodova izbila na sedmo mjesto.

Utakmicu na stadionu Aldo Drosina sudio je Fran Jović iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Damir Grgić (7), 1-1 Antonio Ivančić (47), 2-1 Antonio Ivančić (56), 2-2 Žiga Frelih (90+4)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo