OVAKVA 'MANDŽOMANIJA' NIJE VLADALA JOŠ OD SVJETSKOG PRVENSTVA: / Navijači u transu zbog dolaska legende Vatrenih

Image
Foto: Profimedia

Dolazak dvojice "ratnika", dvojice robusnih, agresivnih i unikatnih napadača, izazvao je lavinu reakcija na Twitteru

15.9.2020.
18:00
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, Mario Mandžukić, na korak je od prelaska u redove turskog velikana Fenerbahčea, tvrdi tako tamošnji list Fanatik. Mandžukića od prelaska dijele samo detalji ugovora i posao bi prema napisima tamošnjih medija trebao biti gotov u sljedeća dva dana.

E sada, kako su Turci podosta fanatični navijači, a posebno ovi Fenerovi, dolazak velike zvijezde, bivšeg igrača Bayerna, Juventusa, Atletica, dočekuju u gotovo deliričnom stanju. Na društvenim je mrežama nastala potpuna ludnica, a prava je eksplozija nastala nakon što je u javnost dospjela informacija da Fener uz Mandžukića želi dovesti i Diega Costu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak dvojice "ratnika", dvojice robusnih, agresivnih i unikatnih napadača, izazvao je lavinu reakcija na Twitteru i sada svi Fenerovi navijači maštaju od tandemu Mandžukić - Costa. Moramo priznati da ovakvu "Mandžomaniju" nismo vidjeli još od Svjetskog prvenstva 2018. godine kada je Mandžukić bio jedan od lidera reprezentacije u pohodu na svjetsko srebro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo