'Ovakva euforija u Zagrebu je bila samo uoči Engleske!'

'Interes za uzvratnu utakmicu s Turcima nadilazi sva očekivanja.

13.11.2011.
14:21
VOYO logo

Dok razočarani turski navijači masovno otkazuju aranžmane za zagrebačku utakmicu, Hrvati opet stoje u redovima za ulaznice hrvatske reprezentacije.

Nikša Martinac iz HNS-a kazao je kako je već u poluvremenu istanbulske utakmice rapidno porasla internetska prodaja ulaznica za uzvratni sraz (utorak, 20.05 sati) te kako ih je do subote već prodano više od 20.000!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/cQvMTaNOzkI?version=3&hl=hr_HR&rel=0 "Interes nadilazi očekivanja. Ovakva navijačka euforija može se usporediti samo s onom kakva je u Zagrebu vladala uoči utakmica s Englezima", kazao je Martinac. U subotu je maksimirski stadion obišao ticketing manager Turskoga nogometnoga saveza i sa žalošću konstatirao da će u Maksimir doći najviše 500-tinjak navijača njihove reprezentacije (i ta brojka bila bi uspjeh), umjesto planiranih 3800, za koje je bila rezervirana cijela južna tribina.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimirski stadion, dakle, neće biti rasprodan i krcat kao u Dinamovim utakmicama pretkola Lige prvaka, ali Vatrene će ipak bodriti najmanje tridesetak tisuća navijača. Bit će to veličanstven pozdrav preporođenim i rehabilitiranim nacionalnim herojima na kraju iscrpljujućih kvalifikacija za EURO, kakav se na ovome stadionu ne pamti još od pobjede nad Šveđanima u jesen 2005. godine kada je reprezentacija osigurala nastup na SP-u.

Zagrebački uzvrat sudit će jedan od najboljih mladih europskih sudaca, Portugalac Pedro Proenca (41), koji je nedavno već bio u Zagrebu, sjajno odsudivši prvu utakmicu pretkola Lige prvaka Dinamo - Malmö (4:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ligi prvaka već je sudio 13 utakmica.

Ulaznice za maksimirski uzvrat između Hrvatske i Turske (utorak, 20.05) prodaju se jako dobro te ih je do subote 'nestalo' oko 20.000. Karte se ne prodaju na maksimirskom stadionu, nego na blagajnama KK Cibona u zagrebačkoj Savskoj ulici, svaki dan od 12 do 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, mogu se kupiti i u 24 poslovnice Tisak Media centra širom Hrvatske te putem interneta, na adresi www.ulaznice.hr (plaća se isključivo kreditnim karticama i više nema dostave, nego se ulaznice preuzimaju na Ciboninim blagajnama).

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo