OVAKO NEŠTO MOŽE SAMO IZVALITI IBRAHIMOVIĆ: / Zabio dva gola na otvaranju lige i onda ispalio urnebesnu izjavu - 'Znate kakav sam ja?'

Image
Foto: Profimedia

Nakon korona pauze AC Milan je u talijanskom prvenstvu nanizao devet pobjeda i tri remija

24.9.2020.
9:45
Profimedia
VOYO logo

Najbolji švedski nogometaš u povijesti 38-godišnji Zlatan Ibrahimović, koji je na startu talijanskog prvenstva zabio oba gola za Milanovu pobjedu 2-0 protiv Bologne, u šali je izjavio da je kao Benjamin Button, rodi se star, a umire mlad.

"Dobro smo odigrali i da imam 20 godina mogao sam zabiti još dva gola", izjavio je za talijanske medije Ibrahimović i dodao: "Ja sam kao Benjamin Button, rodim se star, a umirem mlad. Šalim se. Ne volim kad se priča o mojim godinama. U dobroj sam formi, treniram i želio bi da me tretiraju kao i ostale igrače. Nema veze što imam 38 godina, spreman sam odraditi isto što i rade oni koji imaju 20 godina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic of AC Milan reacts during the Serie A match between Napoli and AC Milan at Stadio San Paolo, Naples, Italy on 12 July 2020. Photo by Giuseppe Maffia.//UKSPORTSPICS_1500.3167/2007131040/Credit:Maffia/UK Sports Pics/SIPA/2007131041,Image: 542333725, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nakon korona pauze AC Milan je u talijanskom prvenstvu nanizao devet pobjeda i tri remija.

"Za ovu sezonu cilj je biti bolji negoli prošle, ali moramo ići utakmicu po utakmicu, i svaku odigrati kao da je finale. Mladi igrači naporno rade, slušaju i disciplinirani su. A što se mene tiče, volim preuzeti odgovornost i ne osjećam pritisak. Jedini pritisak je onaj koji ja sebi namećem", rekao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo