SPEKTAKULARNA PONUDA UNITEDA ZA RONALDA: / Ovako nešto još nikad nije viđeno

Image
Foto: AFP
18.6.2017.
13:46
AFP
VOYO logo

Sredinom tjedna, Ronaldo je izjavio kako napušta Real. Portugalac je navodno ogorčen odnosom kluba prema njemu nakon što se pojavila priča da je pod istragom zbog utaje 14,7 milijuna eura poreza, no madridski list As objavio je u subotu da je Portugalac još prije dva mjeseca odlučio da odlazi, ali ga je poznati agent Jorge Mendes nagovorio da se strpi s izjavama do kraja sezone.

Inače, Mendes je veliki prijatelj Ronalda i njegove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PANIKA U MADRIDU: Je li Ronaldo ovim potezom najavio definitivni odlazak?

'Odlazim iz Madrida! Odlučio sam, nema natrag'

Vijest je poput "bombe" odjeknula nogometnim svijetom. I njegove navodne riječi suigračima u kampu reprezentacije u petak.

"Odlazim iz Madrida! Odlučio sam, nema natrag!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome su se raspisali svi svjetski mediji, počele su i špekulacije o tome gdje bi CR7 mogao završiti, ponovno se Portugalca povezuje s povratkom na Old Trafford, što je najizglednija opcija u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United nudi 210 milijuna eura i Davida De Geu

Prema pisanju talijanskog lista Tuttosporta, Crveni vragovi poslali su prvu službenu ponudu Realu za Ronalda i ona je spektakularna. Nikad prije takva ponuda nije viđena.

Image
Image

Klub s Old Trafforda, naime, nudi 210 milijuna eura i jednog najboljih vratara svijeta i veliku želju Kraljeva, Davida De Geu za Cristiana Ronalda i ubojitog Alvara Moratu, oko kojeg je United već pregovarao sa Španjolcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BUNDESLIGAŠ NAKON IBRAHIMOVIĆA POZVAO I RONALDA: ‘Nemamo novca, ali voljet ćemo te kao sina’

Chelsea nudi Hazarda

No, uvijek na senzaciju nabrijani engleski mediji pišu, u priču se nakon Uniteda i PSG-a uključio i Chelsea. Vlasnik engleskog prvaka Roman Abramovič je, javlja Express, spreman Realu ponuditi Edena Hazarda i još nešto novca za portugalsku megazvijezdu.

Hazard je također već duže vrijeme želja predsjednika Florentina Pereza i trenera Reala Zinedine Zidanea, koji, otkriva ugledna Marca, proživljava pravu dramu zbog svojeg najboljeg igrača i poručuje mu da ostane, jer ga trebaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pitanje je koliko bi još novca tražili uz Hazarda i koliko ta priča uopće i "drži vodu". Na kraju će Ronaldo, tvrde kladionice, ostati u Realu, no ovakve priče su, ako ništa drugo, zabavne u ovo vrijeme "kiselih krastavaca".

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo