KAKVA LEGENDA / Ovako je govorio legendarni Ćiro: 'Zvone i ja ga nebi dali za deset Batistuta, j*** te Batistuta'

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Mirloslav Ćiro Blažević Hrvatskoj je donio jedan od najvećih svjetskih uspjeha i postavio je na nogometnu mapu svijeta

8.2.2023.
13:08
Davorin Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

U Zagrebu je u 88. godini života nakon duge i teške bolesti preminuo bivši hrvatski nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević. Blažević je preminuo nakon što se duže vrijeme borio sa zloćudnom bolešću, koja je, nažalost, metastazirala.

Ćiro Blažević je bio jedna od najspecifičnijih ličnosti u hrvatskom sportu. Njegove izjave godinama su nasmijavale predstvanike medija i cijeli narod. Njegove izjave postale su legendarne, a jedna od njih je kultna. Dogodila se na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj na jednoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Ćiru Blaževića, na konferenciji je bio i Zvonimir Boban. Atmosfera je bila "ležerna". Uostalom, kao i u većini slučajeva kada je Ćiro u pitanju. Vjerojatno je netko od novinara tijekom konferencije pokušao napraviti senzaciju. Pitao je Ćiru bi li mijenjao Šukera za Batistutu. Na to mu je ovaj odgovorio:

“Ni Zvone (Boban) ni ja ne bismo dali Šukera za deset Batistuta!” A kad se dvoranom prolomio smijeh, pogledao je Bobana i u svom stilu dodao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jebo te Batistuta...", što je već izazvalo glasan smijeh svih prisutnih u dvorani.
Pogledajte sami kako je izgledala jedna od legendarnih izjava Miroslava Ćire Blaževića. Jedna od izjava zbog koje su ga obožavatelji zavoljeli na gotovo svim prostorima bivše Jugoslavije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo