OVAKO IZGLEDA STADION VEČER UOČI POVIJESNE UTAKMICE: / Otkriveno kakva to poruka upravo stoji na zatvorenom sjeveru

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Ovako izgleda stadion Maksimir večer uoči povijesne utakmice za Dinamo

7.11.2018.
19:36
Screenshot: Facebook
VOYO logo

GNK Dinamo je prije sutrašnje povijesne utakmice protiv Spartaka iz Trnave u 4. kolu skupine D Europske lige, u kojoj joj bod jamči proljeće u Europi nakon 48 godina posta, na svom službenom Facebook profilu objavio kako večer prije epskog dvoboja izgleda stadion Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovake će na Maksimiru dočekati oko 20 tisuća navijača, bilo bi ih i više da Uefa nije zatvorila Sjever, pa će tako Bad Blue Boysi biti stacionirani na istočnoj tribini. Dio je to kazne jer je netko među Dinamovim navijačima u 2. kolu na gostovanju kod Anderlechta izvijesio ustašku zastavu.

MODRA GROZNICA: Navijači spavali u Maksimiru, satima čekaju u redu za karte, razmišlja se i o potezu kakav još nije viđen u gradu

Klub morao platiti 63.000 eura i zatvoriti sjever

Zboga toga je klub morao platiti 63.000 eura i zatvoriti sjever preko kojeg će na utakmici protiv Spartaka morati izvijesiti natpis ''Equal game'', što je dio Uefine kampanje: nogomet za svakoga, bez ozbira na spol, rasu, vjeroispovijest ili nacionalnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grad Zagreb ponovno diše Dinamo

Inače, plavi su apsolutni hit, momčad Nenada Bjelice zarazila je modri navijački puk karakterom i igrama u dosadašnjem dijelu sezone, zapuhali su i neki pozitivni vjetrovi na Maksimiru koji već dugo nisu tu bili i u gradu se Dinamo diše. U prvenstvu su vodeći, u Europskoj ligi samo ih bod dijeli od prekida plavog prokletstva starog 48 godina.

Sve karte rasprodane su pet dana prije utakmice, neki su čekali u redovima prvoga dana prodaje ulaznica i tri sata prije otvaranja blagajni, a neki su i spavali u Maksimiru kako bi bili među prvima u redu za kupnju ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo