OVAKO IZGLEDA ČOVJEK KAD MU POTONU SVE LAĐE: / Pogledajte reakciju Diega Coste nakon šokantnog poraza Atletica

Image
Foto: Screenshot

Jedan je čovjek posebno teško podnio poraz Atletico Madrida od Chelseaja (1-2) u drugom kolu Lige prvaka. Izraz lica Diega Coste govorio je više od tisuću riječi.

28.9.2017.
8:31
Screenshot
VOYO logo

Chelsea je na stadionu Wanda Metropolitano postao prva engleska momčad koja je slavila na gostovanju kod Atletica. Poveli su Madriđani u 40. minuti pogotkom Antoinea Griezmanna iz jedanaesterca, ali gosti iz Londona su u nastavku uspjeli preokrenuti. Alvaro Morata je izjednačio u 60. minuti, da bi u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Michy Batshuayi bacio domaće navijače u depresiju, a svoga trenera Antonija Contea u trans.

Sukob s Conteom

Talijanski stručnjak je ludovao po travnjaku, nije znao kud bi sa sobom, grlio je svoje igrače jednog po jednog. Istovremeno je u svečanoj loži Diego Costa izgledao kao da su mu potonule sve lađe. Španjolski napadač brazilskog porijekla nije ni pokušao sakriti svoje osjećaje. Dok su svi odlazili, on je ostao sjediti još neko vrijeme, držeći se za glavu i ne vjerujući što se upravo dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costina je priča doista neobična. Ranije ovaj tjedan je i službeno dogovorio povratak iz Chelseaja u Atletico Madrid, a samo koji dan kasnije je pratio sudar svoje bivše i buduće momčadi za koju će zaigrati tek od siječnja kad se otvori prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costa je 2014. prešao iz Atletica u Chelsea i bilo mu je dobro na Stamford Bridgeu sve dok nije došao Conte. S njim praktički od prvog dana nije pronašao zajednički jezik, a tijekom ljeta mu je Talijan SMS porukom javio da na njega više ne računa. Nadao se španjolski napadač da će u srijedu dočekati osvetu, ali umjesto toga je dobio hladan tuš u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo