OVAKAV POSAO MOŽE IZVESTI SAMO DINAMO: / Dobit će milijun eura za igrača koji je odigrao samo 14 minuta ove sezone

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Slovenski mediji pišu kako bi Dinamo lako mogao prihvatiti milijun eura odštete za igrača koji im praktički nije na radaru

27.7.2020.
20:30
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je svojevrsni fenomen kada su transferi u pitanju, a posljednja glasina samo potvrđuje tu tezu. Naime, za igrača koji je ove sezone odigrao ravno 14 minuta u dresu Dinama, u Prvoj HNL, mogli bi dobiti čak milijun eura.

Riječ je o centarforu Roku Baturini. Sin nekadašnje legende Hajduka, Mate Baturine, na meti je mađarskog velikana Ferencvaroša, a navodi se kako bi odšteta doista mogla biti milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

21.01.2020., Rovinj - Trening nogometasa Dinama na zimskim pripremem u Rovinju. Roko Baturina Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Baturina je trenutno na posudbi u slovenskom Bravu, gdje je proveo drugi dio sezone i zabio osam golova u 16 utakmica, a čini se kako mu je taj učinak znatno podigao vrijednost.

"Nije još sve završeno, pregovori su započeli", rekao je Dejan Grabić, trener slovenskog Brava u kojem Baturina igra na posudbi. Slovenski mediji pišu kako bi Dinamo lako mogao prihvatiti milijun eura odštete za igrača koji im praktički nije na radaru, a imaju i priliku čak i licitirati jer je Baturina ugovorom vezan za Dinamo do 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo