OVAKAV BI DINAMU SIGURNO DOBRO DOŠAO: / Maksimirska momčad gubi derbije, a njihov bivši napadač 'trpa' liderima u Turskoj

Image
Foto: Screenshot

Junior Fernandes je zablistao u susretu protiv Başakşehira

9.3.2018.
20:46
Screenshot
VOYO logo

Čileanski napadač turskog Alanyaspora Junior Fernandes, nogometaš koji je za zagrebački Dinamo postigao 51 pogodak prije odlaska u siječnju prošle godine, postigao je dva i namjestio još jedan gol u 4-1 pobjedi svoje momčadi protiv Istanbul Başakşehira u ogledu 25. kola turskog prvenstva.

U susretu protiv drugoplasirane momčadi najjače turske lige Fernandes je zabio otvarajući i posljednji pogodak na utakmici, a asistenciju upisao za prednost svoje momčadi od 3-0. U svom devetnaestom ligaškom ogledu u dresu Alanyaspora stigao je do učinka od osam golova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se Juniora Fernandesa odrekao u siječnju prošle godine, odnosno poslao ga na posudbu u klub u kojem trenutačno igra. Nakratko su ga vratili, on se iskazao dvama pogocima Rijeci, a poslije ispadanja iz Europe i prodali ga aktualnim poslodavcima. S druge strane, Dinamo je u posljednje tri utakmice zabio dva pogotka, ali i izgubio dva derbija, od Rijeke (1-4) i u Maksimiru od Hajduka (0-1), u sezoni u kojoj (zasad uspješno) pokušavaju vratiti titulu najbolje hrvatske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo