OVAJ JE GORI PREGOVARAČ ČAK I OD MAMIĆA: / Nećete vjerovati koliko bolesnu odštetu vlasnik Tottenhama traži za Kanea

Image
Foto: Profimedia

Čak je i sam Zdravko Mamić rekao svojevremeno da je Levy nemoguć pregovarač i vjerojatno najgori s kojim se susreo

13.4.2020.
10:35
Profimedia
VOYO logo

Pod našim podnebljem zna se dobro s kim je najteže pregovarati oko transfera igrača, dakako, riječ je o nepravomoćno osuđenom bjeguncu Zdravku Mamiću, nekadašnjem izvršnom predsjedniku Dinama, kasnije savjetniku, a danas sivoj eminenciji s operativnim sjedištem u Međugorju.

Međutim, ima takvih "velikih riba" još u nogometu, a možda i najgori u Europi je vlasnik Tottenhama, Daniel Levy. Svojevremeno su njih dvojica čak i pregovarala oko transfera Luke Modrića i još nekih igrača, a čak je i sam Zdravko Mamić rekao svojevremeno da je Levy nemoguć pregovarač i vjerojatno najgori s kojim se susreo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

11.06.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic u pratnji odvjetnika dao je izjavu medijima nakon saslusanja o izrucenju Hrvatskoj. Photo: STR-2222/PIXSELL

Bolesna odšteta

Da je to istina svjedoči i posljednji potez zloglasnog šefa Tottenhama. On je, naime, u jeku koronakrize, kada se mnogi klubovi bore protiv bankrota, izvijesio suludu cijenu za svojeg najskupljeg i najboljeg igrača Harryja Kanea.

Kako prenose 'otočki' mediji Levy za 26-godišnjeg napadača traži rekordnih 227 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levy je do sada energično odbijao svaku pomisao na prodaju svog najboljeg igrača, ali ekonomske nevolje proizašle iz pandemije koronavirusa, očito su natjerale vlasnika londonskog kluba da promijeni svoje mišljenje o tom pitanju.

Image
Foto: Michael Zemanek/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
Image
Foto: Michael Zemanek/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Harry Kane

U velikim dugovima

Dodajmo kako Spursi još uvijek duguju 725 milijuna eura za izgradnju novog stadiona, a prodaja Kanea smanjila bi im dugove. Prema pisanju španjolskih i engleskih medija najveći interes za Kaneove usluge pokazali su Manchester United i Real Madrid, no pitanje je tko može platiti toliku odštetu, posebice u sadašnjoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci navode kako bi Real u potencijalni posao želio uključiti igrače na koje više ne računa kao što su Gareth Bale i James Rodriguez.

Kane je do sada u dresu Tottenhama u 278 nastupa zabio 181 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo