OVA REČENICA O MODRIĆU UREZUJE SE U PAMĆENJE: / Kapetan Vatrenih nakon Realova velikog kiksa glavna tema ugledne Marce

Image

Modrićevu dobru partiju nagradila je Marca, i to vrlo lijepim riječima

19.4.2021.
12:20
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida propustili su priliku ponovo se približiti vodećem Atletico Madridu na svega bod zaostatka, nakon što su u susretu 33. kola španjolskog prvenstva odigrali tek 0-0 na gostovanju kod Getafea.

Drugu utakmicu u nizu "Kraljevski klub" je odigrao 0-0. Međutim dok je "nula" protiv Liverpoola donijela radost igračima Reala i plasman u polufinale Lige prvaka, kiks protiv Getafea udaljio ih je iz borbe za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se pobjedom mogao ponovo približiti vodećem Atleticu na samo bod minusa, a ovako će ostati i bez drugog mjesta ako Barcelona u četvrtak porazi Granadu.

Ekipa Zinedinea Zidana odigrala je iznimno loše i praktički tijekom cijelog susreta nisu ozbiljnije ugrozili domaća vrata. Međutim, Luka Modrić je odigrao cijeli susret i odigrao je fantastično, pogotovo ako se u obzir uzme da nisu igrali niti Toni Kroos niti Casemiro, odnosno da su od standardne prve postave igrali samo Hrvat i vratar Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

single club/league/player publications/services.

Luka Modric of Real Madrid Real Madrid v FC Barcelona, LaLiga Santander, date 30. Football, Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid, Spain - 10 APR 2021,Image: 604740236, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Modrićevu dobru partiju nagradila je Marca i to vrlo lijepim riječima. "Modrić je čovjek za utakmice protiv elite, kao i one u blatu i znoju", stoji u članku Marce.

"Modrić je morao napraviti naizgled nemoguće; nadomjestiti Casemira i Kroosa, ali to je uspio. Bez pomoći svojih neizostavnih suradnika držao je područje koje inače pokrivaju njih trojica. Izdržao je na terenu cijelu utakmicu, koja je za Real bila jako teška, ali kojoj je upravo on davao smisao. Bio je sjajan iako nije igrao na svojoj poziciji. Međutim, Modrić je uvijek klasa, bez obzira na to igra li kao inače, u odijelu ili kao danas, u kombinezonu", piše Marca i onda zaključuje rečenicom koja se doslovce urezuje u pamćenje... "Bilo kakva utakmica vrijedna je gledanja ako je igra Modrić. Nebitno na kojoj poziciji", napisali su Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo