OTPISANA ZVIJEZDA HITNO SE VRAĆA U DINAMO? / Situacija je zabrinjavajuća! Petev ima problema s važnim igračima

Image
Foto: PIXSELL

Bivša najskuplja zvijezda modrih Junior Fernandes vraća se u Dinamo?

15.5.2017.
19:46
PIXSELL
VOYO logo

Ovu ipak još uvijek špekulaciju, ali špekulaciju s ozbiljnim temeljima, plasirale su Sportske novosti na temelju toga što se turski Alanyaspor u ponedjeljak trebao izjasniti hoće li otkupiti ugovor Juniora Fernandesa kojeg se Dinamo odrekao i poslao na posudbu u Tursku u gore spomenuti klub. Kao i zbog ovih riječi jednog od najvažnijih ljudi u Upravi Dinama.

Svetina jasno dao do znanja

"Danas se Alanyaspor treba izjasniti hoće li otkupiti ugovor Juniora Fernandesa, našeg igrača na posudbi u tom turskom klubu. Ako do toga ne dođe, Junior Fernades se vraća", kazao je direktor kluba Tomislav Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

S obzirom na to da se Turci ovih dana nisu javljali, može se zaključiti da su odustali od kupnje jer, kako je kazao trener Alanyaspora Safet Sušić, Čileanac je preskup za financijske mogućnosti tog kluba, cifra od oko 2 milijuna eura očito je preveliki zalogaj za Turke. No, ipak, pričekajmo kraj današnjeg dana.

Nije kohezijski faktor u svlačionici

Vrijedi spomenuti i razloge Petevovog otpisivanja Fernandesa. Dakle, bugarski stručnjak smatra da Junior nije kohezijski faktor u svlačionici. Također, rastanak s Fernandesom bio je, blago rečeno, ružan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjeku su dan prije početka turskih priprema kazali da se na njega ne računa. Možete zamisliti što o treneru sada misli Fernandes koji bi mogao izazvati pravi potres u svlačionici zbog svojeg povratka. Pitate se zašto?

Stvar je vrlo jednostavna i zabrinjavajuća za Dinamo. Naime, Sammir, Ćorić i Brazilac Guilherme imaju problema s Petevom. Bugarin je Sammira u petak ostavio u Zagrebu i nije ga vodio u Split na susret 33. kola HNL-a protiv Splita, dok je Ćorić, barem ako ćemo suditi prema riječima Peteva nakon teške pobjede modrih na Parku mladeži 1-0, zacementiran na klupi jer je Gojak opravdao ukazano povjerenje bugarskog trenera koji je jasno kazao kako ga "neće mijenjati jer za to nema razloga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo