OVO MU SIGURNO NIJE SJELO / Otkriveno što je Guardiola rekao Ronaldu i kako ga je, praktički, otjerao od Cityja

Image

Engleski su mediji tvrdili kako je kod Ronaldove odluke da se vrati u United presudio poziv Sir Alexa Fergusona

28.8.2021.
14:29
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portualac, Cristiano Ronaldo, senzacionalno je prešao u svoj nekadašnji klub Manchester United u posljednjim danima prijelaznog roka. Ipak, očekivalo se da će Ronaldo potpisati za City, ali se u posljednjim trenucima ispostavilo da će karijeru nastaviti u Unitedu.

Engleski su mediji tvrdili kako je kod Ronaldove odluke da se vrati u United presudio poziv Sir Alexa Fergusona, njegova bivšeg trenera i "nogometnog oca" kako ga voli zvati, ali talijanska La Repubblica tvrdi da to i nije baš tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia / Pep Guardiola

Guardiolina poruka

Naime, Talijani tvrde kako je Ronalda od Cityja otjerao Pep Guardiola, menadžer nebeskoplavih, odnosno razgovor koji su njih dvojica vodili prije realizacije transfera.

Talijanski dnevnik uvjerava kako je Guardiola Ronaldu rekao sljedeće: "Ako možeš doći, pokušat ćemo živjeti zajedno, ali ne mogu ti ništa garantirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što La Repubblica tvrdi lako može biti istina jer Guradiola je veoma osebujan lik, ima velik ego i ne voli se podređivati igračima, a isto se može reći i za Ronalda koji mora biti prva zvijezda momčadi i traži poseban tretman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo