Otkriveno s kime Kranjčar ozbiljno pregovara!

Prvi izbor Aston Ville bio je Carlo Ancelotti, no on ju je odbio i preporučio prijatelja Zlatka Kranjčara, koji je u sve lošijim odnosima s Dejanom Savićevićem.

6.6.2011.
23:11
VOYO logo

Zlatko Kranjčar vrlo vjerojatno neće dočekati kraj kvalifikacija za EEURO- 2012. godine na klupi Crne Gore. Cico je, naime, u ozbiljnoj kombinaciji za preuzimanje klupe engleskog premijerligaša Aston Ville, koja je otpustila Gerarda Houlliera.

Kranjčara je, navodno, preporučio njegov dobar prijatelj Carlo Ancelotti, i to nakon što je odbio vlasnike Aston Ville da preuzme njihov klub, a glavni protukandidat mu je bivši engleski izbornik Steve McClaren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Cice Kranjčara s klupe Crne Gore vjerojatno ne bi previše pogodio predsjednika tamošnjeg saveza Dejana Savićevića. Bivši napadač Milana u nekoliko je intervjua za crnogorske medije izjavama dao naslutiti da se bliži kraj suradnje s hrvatskim stručnjakom.

"Zabrinut sam, remijem protiv Bugarske jako nam je ugrožena mogućnost da budemo najbolja druga reprezentacija u skupini", rekao je u intervjuu za RTCG Savićević, koji Cici još uvijek ne želi ponuditi produljenje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Luka Modrić sve je bliži promjeni sredine, Manchester United korak je bliže angažiranju hrvatskog igrača. Naime, Sir Alex Ferguson je razgovarao s Harryjem Redknappom, te navodno dogovarao cijenu koju bi dali za Luku. Prema pisanju Daily Maila, riječ je o 28 milijuna funti, dok Sun piše da će Manchester ponuditi najviše 20 milijuna.

Da Redknapp ozbiljno razmišlja o Lukinoj prodaji potvrđuje da je ponudio tri milijuna funti za veznjaka Liverpoola Joea Colea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogući transfer Modrića u Manchester United komentirao engleski reprezentativac, napadač Aston Ville Darren Bent.

"Modrić je najbolji igrač s kojim sam dijelio klupsku svlačionicu. Donio bi Manchesteru novu dimenziju, baš kao i Ashley Young ", smatra Bent, bivši Lukin suigrač u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail piše da je Sir Alex Ferguson zagrizao za Luku jer je odustao od Wesleyja Sneijdera. Veznjak Intera, naime, traži previsoku plaću, tjedno bi htio 200.000 funti. Luka bi, navodno, dobivao oko 100 do 120 tisuća funti tjedno.

Vezani članci:

arti-201106030972006 arti-201106030336006 arti-201106020236006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo