OTKRIVENO OTKUD NAPREDAK U BROZOVIĆEVOJ IGRI: / 'On je zvijer! Usporedite ga samo s ostalima na toj poziciji'

Image
Foto: AFP

Samo je jednu ligašku utakmicu od početka do kraja odigrao Marcelo Brozović u ovoj sezoni za Interovu nogometnu momčad, a njih tek tri u minutaži većoj od poluvremena.

29.11.2017.
14:10
AFP
VOYO logo

Sakupio je u njima Brozović 359 minuta što će reći da prosječno u uspjesima drugoplasirane momčadi Serije A sudjeluje sa 39,9 minuta. O napretku u igri hrvatskog nogometnog reprezentativca za FCInterNews pričao je Brozovićev agent, a sam izvor navodi da se hrvatski veznjak u ovoj sezoni ne žali na ulaske s klupe (kojih itekako ima) i da je riječi zamijenio dijelima na terenu.

"Očekivao sam njegov napredak. Marcelo se oženio, posato otac i kupio krasan stan u Milanu. Njegov privatni život puni ga energijom koju je potrebno prebaciti na travnjak", jasan je Bičanić po pitanju onog što se promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kako to da se Brozović ne sukobljava sa trenerom Lucianom Spallettijem za razliku od njegova prethodnika De Boera, Bičanić je odgovorio i zaključio:

"Svaki trener odlučuje kako će se odnositi prema igračima. Marcelo zavrjeđuje punu pažnju budući da je top-igrač. I emotivna osoba. Fizički je uvijek bio spreman, a osim toga i u reprezentacije je jedan od onih koji najviše 'oru' terenom. Moram naglasiti i da je, premda prirodno talentiran, dobro radio po individualnom programu. On je zvijer, dokazuju to njegovi postoci u golovima, asistencijama i uspješnim dodavanjima. Samo ga usporedite sa konkurencijom na istoj poziciji u Seriji A."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostanak u Interu? Postojale su i druge mogućnosti, ali je pokazao poštovanje prema klubu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo