OTKRIVENE REBIĆEVE NAMJERE NAKON ODLASKA ZVONE BOBANA: / Stručnjak za transfere tvrdi da zna što će biti s Vatrenim

Image
Foto: Profimedia

Vareeni je jasno poručio što očekuje od kluba

2.4.2020.
12:49
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač AnteRebić loše je započeo svoju karijeru u slavnom Milanu, ali je od dolaska ZlatanaIbrahimovića ovog siječnja postao ključni igrač posrnulog velikana.

Sve do toga osjećao se odbačenim. Pao je u drugi plan, prilike je dobivao na mrvice, a onda se sve preokrenulo zbog čega je promijenio svoje mišljenje oko ostanka na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski novinar i stručnjak za transfere FabrizioRomano tvrdi da unatoč odlasku Zvonimira Bobana, hrvatske legende koja ga je dovela u klub, Rebić namjerava ispoštivati dvogodišnji ugovor o posudbi. Romano navodi kako nema namjerava pobjeći, ali za uzvrat traži samo jednu stvar - totalnu jasnoću. Naime, želi znati hoće li ga Milan otkupiti, pogotovo nakon izbijanja pandemije koronavirusa.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Aka ga zadrže još jednu godinu na posudbi mogla bi mu porasti cijena, a zbog toga bi Rossoneri mogli već ovog ljeta započeti pregovore s Eintrachtom kako i se dogovorili oko odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno će izvršni direktor Milana Ivan Gazidis, onaj zbog kojeg je Boban morao otići, održati sastanak s Rebićevim menadžerom kako bi ih upoznao s budućim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo