OTKRIVENA VELIKA TAJNA: / Ronaldo na poluvremenu ušao u svlačionicu i bacio suigrače u trans

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Cristiano Ronaldo je na poluvremenu održao nevjerojatan govor, kazavši kako je siguran u pobjedu Portugala nad Francuskom od 1-0.

11.7.2016.
9:56
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Ronaldo je napustio travnjak Stade de Francea već nakon 25 minuta jučerašnjeg finalnog susreta na Euru. je u suzama iznesen na nosilima nakon nasrtaja Dimitrija Payeta. Nakon utakmice Cedric Soares otkrio je kako je najveća zvijezda jučer završenog Europskog prvenstva na poluvremenu održala "nezapamćeni" govor. Branič Portugala kazao je i kako su svi u reprezentaciji bili u šolu kad je Ronaldo morao izaći iz igre.

Image
RONALDO O TROFEJU ZA KOJIM JE ČEZNUO: /

'Sjetio sam se što nam je izbornik rekao prije utakmice protiv Hrvatske'

Image
RONALDO O TROFEJU ZA KOJIM JE ČEZNUO: /

'Sjetio sam se što nam je izbornik rekao prije utakmice protiv Hrvatske'

'Ja i moji suigrači bili smo šokirani'

"Bio je to težak trenutak za nas. Ja i moji suigrači bili smo šokirani", kazao je Soares, piše ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski reprezentativac kazao je i sljedeće:

'Siguran sam da ćemo pobijediti Francusku'

"Na poluvremenu nas je Cristiano Ronaldo počastio fantastičnim riječima. Dao nam je jako puno samopouzdanja i kazao: 'Ljudi slušajte, siguran sam da ćemo pobijediti Francusku. Zato se moramo držati zajedno i boriti za naš cilj'. To je bilo uistinu nešto nevjerojatno. Mislim da je to podiglo momčad i dalo joj fantastični stav u drugom poluvremenu. Pokazali smo da, kad se boriš do kraja, kad ste svi kao jedno, onda je tvoja momčad puno puno jača", izjavio je Soares i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU

Ronaldo je na klupi bio nevjerojatan

"Ronaldo nije potonuo nakon izlaska s terena. Bio je fantastičan, njegov stav je bio nevjerojatan. Pomogao je puno svojim suigračima, on uvijek ima mnoštvo motivacijskih riječi i čitava momčad je na to reagirala jako dobro".

Ronaldo je tijekom drugom poluvremena bio desna ruka portugalskog izbornika . S klupe je motivirao suigrače, bio je, kako je to ESPN slikovito opisao, "efektivni asistent portugalskog menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, imao je fantastične riječi za svakog od nas u svakom trenutku susreta. Jako sam sretan što sam dio ove ekipe i što imamo europski naslov", završio je Soares.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo