OTKRIVENA VELIKA ISTINA: / Zbog ovog United nije otpustio Nizozemca

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE

Manchester United upisao je samo četiri pobjede u posljednjih 18 utakmica, ispali su iz Lige prvaka, osramotili se u Europskoj ligi i nemaju skoro nikakve šanse za naslov u domaćem prvenstvu.

22.2.2016.
13:46
AFP, PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Međutim, unatoč svemu tome nizozemski trener Louis van Gaal još uvijek je na klupi najvećeg engleskog kluba. Pitate se zašto? Čini se da se odgovor krije u deset milijuna funti. Naime, kako piše The Sun, Manchester United toliko mora isplatiti treneru ako jednostrano otkažu suradnju snjim, a klub matematički još uvijek ima šansu za plasman u Ligu prvaka.

Trenutno su šest bodova iza četvrtoplasiranog Manchester Cityja, a još je 12 kola do kraja prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška Woodwarda

Također, vjeruje se da Nizozemac ima veliku podršku izvršnog potpredsjednika kluba EdaWoodwarda, koji ga je i doveo u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prošli trener Mancheter Uniteda imao je sličnu klauzulu u ugovoru. Prema njemu DavidMoyes mogao je biti otpušten s malom odštetom ako ne izbori Ligu prvaka. No, Škot nikada nije dočekao drugu sezonu na klupi te je izgubio povjerenje svih na Old Traffordu pa je vodstvo kluba sačekalo da klub niti matematički ne može osigurati četvrto mjesto kako bi aktivirali klauzulu.

Stiže Jose

U međuvremenu, sve se više govori da je Van Gaalova zamjena sprema. Jose Mourinho je ime o kojem se najviše priča, a Manchetsre Eveneing News objavio je da postoji 'džentlmenski sporazum' između dvije strane prema koji bi Portugalac na ljeto preuzeo klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će Mourinho uistinu preuzeti Manchester United dala je ovog vikenda nalsutiti BedyMoratti, direktorica Intera i kći bivšeg predsjendika kluba MassimaMorattija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je uvijek sjajno vidjeti ga. Nedostaje nam ovdje. Sada je sretan i uskoro ide u Manchester", rekla je Bedy Moratti nakon što je u subotu bila na večeri s Mourinhom i njenom obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United, inače, u ponedjeljak navečer igra utakmicu osmine finala FA kupa s niželigašem Shrewsburyjem u gostima.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo