VRLO RACIONALNO / Otkriven vrlo opasan plan Reala i itekako se tiče Modrića. Madriđani se namjeravaju riješiti gomile 'senatora', a evo što će biti s Lukom?

Image
Foto: Profimedia

Benzema i dalje razmišlja, još nije prihvatio ponudu Reala...

3.10.2022.
15:54
Profimedia
VOYO logo

Prvi put ove sezone nogometaši madridskog Reala ostali su bez ligaške pobjede, u nedjeljnom dvoboju 7. kola La Lige odigrali su u Madridu 1-1 protiv Osasune. Iako je to ocijenjeno kao veliki kiks, zato što Kraljevi nisu iskoristili igrača više i penal, to nije bio povod uglednoj Marci da objavi plan Florentina Pereza oko budućnosti kluba.

Image
ČOVJEK OD SKANDALA /

Opaske koje će odjeknuti Europom! Modrićev šef šokirao izjavama: 'Nogomet je bolestan...'

Image
ČOVJEK OD SKANDALA /

Opaske koje će odjeknuti Europom! Modrićev šef šokirao izjavama: 'Nogomet je bolestan...'

Madridski list blizak Realu tvrdi da je čak osmorici igrača budućnost upitna. To nije slučaj s Ederom Militaom i Rodrygom čiji su ugovori produženi, a Perez navodno obožava Valverdea, kojeg vidi kao kapetana kluba u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče našeg kapetana Luke Modrića, Marca piše da desetka Reala ne planira u mirovinu, a Perez ga se sigurno ne želi odreći. No, sasvim je drugačija priča s Tonijem Kroosom. Nijemac razmišlja o odlasku, a šef Reala bi Kroosa volio zadržati barem još jednu sezonu.

Luka je siguran

Ugovor istječe i Karimu Benzemi. Španjolci pišu kako Perez je uvjeren da će Francuz ostati do kraja karijere na Bernabeuu, ali istina je nešto drugačija. Benzema i dalje razmišlja, još nije prihvatio ponudu Reala i moguće je da napusti kormilo ako stigne ponuda koja se ne može odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi ugovor sigurno neće biti dobiti Marco Asensio i Dani Ceballos će kao slobodni igrači otići na kraju sezone, a Mariano Diaz od 30. lipnja više neće biti igrač Reala. Vojnik kluba Nacho vjeruje kako će u Realu biti zahvalni na svemu što je za klub napravio, te da će mu ponuditi novi ugovor, a slična priča je i s rezervnim vratarom Luninom, kojeg Ancelotti iznimno cijeni.

Image
Foto: Profimedia

Eden Hazard

Lucas Vazquez i Eden Hazard imaju na kontu još godinu i pol ugovora. Marca piše kako je Perez odlučio da će pustiti Belgijanca, koji se pokazao kao jedan od najvećih promašaja u povijesti kluba, dok će svog miljenika i polivalentog Vazqueza zadržati u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo