OTKRIVEN SUKOB U REALOVOJ SVLAČIONICI: / Nije slučajno da on ne igra, trener mu za bezobrazluk nije mogao progledati kroz prste

Image
Foto: AFP

Španjolski mediji otkrili su zašto je Isco na tribinama

29.11.2018.
13:08
AFP
VOYO logo

Igrala se 63. minuta utakmice između Eibara i Real Madrida kada je trener gostujuće momčadi Santiago Solari odlučio zamijeniti Luku Modrića na travnjaku. Umjesto njega u igru je poslao Isca i dao mu posljednjih 27 minuta da pokuša nešto promijeniti pri rezultatu 0-3 za domaćina.

Detalj iz svlačionice nakon utakmice otkrit će zašto je to i posljednjih 27 minuta koje je Isco igrao, odnosno zašto je izostavljen iz momčadi koja je u utakmici Lige prvaka u Rimu slavila protiv Rome 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupa ili tribina

Solari je poslije poraza od Eibara u svlačionici došao do svakog od svojih igrača i pružio mu ruku. Isco ga je ignorirao. Taj njegov čin uz činjenicu da Realov trener i nije odveć zadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima, navodi Marca, kumovali su njegovom izbacivanju iz kadra koji je konkurirao za nastup u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom je trenutku klupu, ako ne i tribina, najizglednija opcija za 25-godišnjeg veznjaka Realove momčadi koji je bio starter u posljednje dvije utakmice španjolske nogometne reprezentacije. U srijedu se Isco požalio na bol zbog koje je prekinuo trening. Pretrage nisu ništa pokazale...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo