OTKAZUJE SE UTAKMICA GENERACIJE? / Dinamo objavio posebno priopćenje i odgovorio na brojne upite navijača

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pobjednik će izboriti plasman na završni “Final Four” koji će se od 17. do 20. travnja održati u Nyonu

10.3.2020.
12:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Juniori zagrebačkog Dinama srušili su prošlog tjedna juniore Bayerna u Münchenu i tako osigurali prolazak u četvrtfinale Lige prvaka za mlade.

Momčad IgoraJovičevića na dramatičan je način stigla do uspjeha. Pobjedu su osigurali tek nakon izvođenja jedanaesteraca koje je otišlo u osam serija, a posljednji penal za Dinamo zabio je Tin Hrvoj. Treba pohvaliti i Renata Josipovića koji je upisao dvije obrane u raspucavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će, ili bi trebao, u četvrtfinalu 18. ožujka na svom terenu ugostiti Benficu koja je osmini finala pobijedila Liverpool sa 4:1. Međutim situcija s koronavirusom mogla bi dovesti do dogode utakmice. zbog toga se dinamo u utorak obratio navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavno na upite navijača i medija oko organizacije utakmice Lige prvaka mladih GNK Dinamo – SL Benfica koja treba biti odigrana u srijedu 18. ožujka 2020. na glavnom travnjaku stadiona Maksimir, ovim putem obavještavamo javnost kako GNK Dinamo pozorno prati razvoj situacije oko korona virusa te preporuke nadležnih tijela.

U ovom trenutku nije donesena odluka o otkazivanju utakmice, premještaju na drugu lokaciju ili igranju pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju bilo kakvih promjena, GNK Dinamo će na vrijeme obavijestiti javnost putem službenih komunikacijskih kanala kluba", priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo