OŠTRO O NOVOM PREDSJEDNIKU FIFE: / "Infantino je najobičnija izdajica"

Image
Foto: AFP/FABRICE COFFRINI

Dosadašnji glavni tajnik Europske nogometne organizacije (UEFA) Švicarac Gianni Infantino prošloga je petka izabran za novog predsjednika Međunarodne organizacije (FIFA).

2.3.2016.
10:00
AFP/FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Infantino je na predsjedničkom mjestu naslijedio drugog Švicarca Seppa Blattera koji je Fifu oveo u najveći korupcijiski skandal u povijesti, a zbog sumnjive uplate predsjedniku Uefe Michelu Platiniju i sam je suspendiran na šest godina tijekom kojih ne smije obnašati bilo kakvu funkciju u nogometu. Istu kaznu dobio je Platini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Infantino je najobičnija izdajica i to će pokazati. Infantino je u prošlosti blisko surađivao s Blatterom i Platinijem, a tvrdi da ništa nije znao. U to vjeruju samo glupi ili senilni", rekao je Maradona u intervjuu za Piuenne.

Image
Foto: AFP/MARTIN BUREAU
Image
Foto: AFP/MARTIN BUREAU

Diego Maradona

Radi za Platinija

"On je na toj poziciji kako bi obranio svojeg šefa, Platinija", kazao je Maradona koji je u nastavku intervjua prokomentirao situaciju u talijanskom nogometnom prvenstvu i izrazio želju da ga ove sezone osvoji njegov bivši klub Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov sam navijač i u svakom kolu želim da pobijede", rekao je, a zatim prokomentirao glasine da ga predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis želi vidjeti na nekoj funkciji u klubu. "Ne znam ništa o tome, s De Laurentiisom sam se sadstao nekoliko puta i nikad nismo pričali o tome. Ali se nadam da budemo", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo