Ostavili ga na poslu, a zapravo je već dobio otkaz!

16.3.2011.
13:04
VOYO logo

"Svi smo razočarani rezultatom, ali ostat ćemo pri ranijoj odluci. Sada se moramo koncentrirati na osvajanje drugog mjesta u prvenstvu koje nam osigurava izravan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone", rekao je Rummenigge nakon ispadanja od Intera.

Bayern je izgubio uzvratni susret od Intera sa 2:3, te tako nije uspio obraniti 1:0 prednost iz prve utakmice u Milanu. Njemački prvak pola sata prije kraja uzvratnog susreta vodio je sa 2:1, imao je prilike povesti i većom razlikom, ali su Sneijder i Pandev golovima u 63. i 88. minuti odveli europskog prvaka u četvrtfinale. Prošle je godine također Inter zaustavio Bayern u Ligi prvaka svladavši ga u finalu sa 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhmatl

Bayern je prošloga tjedna objavio kako će se po završetku ove sezone razići s Van Gaalom zbog "razmimoilaženja u pogledima na igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone Van Gaal s Bayernom osvajio naslova njemačkog prvaka i pobjednika Kupa, te do finala Lige prvaka, ali ove sezone osam kola prije kraja prvenstva klub se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa 16 bodova manje od vodeće Borussije iz Dortmunda, te sedam od drugog Bayera iz leverkusena, u Kupu je ispao u polufinalu od Schalkea, a u Ligi prvaka od Intera u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo